onsdag 13 juni 2007

Du är fäst vid mig, ditt odjur...


Min måndag var full av jobb. I ottan gick jag upp, duschade så att jag vaknade, sedan iväg med tunnelbanan, vid sexhugget. Framme på jobbet strax före sju. En vanlig dag, mest inne, med undantag för en sväng till Ica. Sedan hemfärd, men omvägen via City och en snabbt avverkad rad H&Mbutiker eftersom jag på en bekant sett en jättefin klänning som uppenbarligen är köpt just på H&M men slut slut slut överallt. Jaja. Då sparade jag ju 349 kronor då. (Jo, något exemplar hittade jag ju. I totalt fel storlek)
Så hem då, hem till morrhåren och lite vila och stillhet och en tidig kväll och tisdagen inleddes med sovmorgon, dusch, frulle och sedan lite påstanfix, jag sammanstrålar med Jeez på Götgatan, gör henne sällskap till Mödravården - hennes mage är magnifik. Sedan t-banan till Fridhemsplan, go'fika och barnhämt på dagis. Jordgubbsfrossande med lillkillen. Två dagar i mitt urbana betongliv. I söndags satt jag en stund i en park. Jaja.

Så när jag, i morse, hittar en fästing i ljumsken blir jag först förvånad och sedan äcklad. Jag avskyr dem verkligen. De har tamigtusan inget som helst existensberättigande!!
Yttepytteliten, så inte har den hunnit sitta och tugga speciellt länge, och när jag tar bort den släpper den ganska lätt - kanske hade den inte borrat fast sig fullt ut ens? Men varifrån kom det odjuret? Tunnelbanan? Ica? H&M??

Läs mer om fästingar här och här.



.