lördag 26 maj 2007

Framtidstest...

Hos Lvx hittar jag ett knasigt test:

”Hej du, myror-i-brallan-jag-ska-bara-människa!
Din mamma har så många gånger berättat historien om hur det var när du föddes: Som ett kvicksilver slank du ur mig och sedan satt du inte still förrän du fyllde 14 och prästen gav dig nattvardsvin på konfirmationen. Men det gjorde aldrig något att du fladdrade än hit och än dit, du var ju så charmig och visste alltid hur du skulle ta personer.

Den där charmen är din stora gåva, på gott och ont. Eftersom du väljer att leva på den under den första halvan av ditt liv, så får du också ett friktionsfritt liv. Men när sedan livsproblemen börjar hopa sig vid horisonten - då är du inte den som är bäst rustad, även om du en gång plockade apelsiner i Israel och en gång förälskade dig i en aborigin i Australiens vildmark.

Det kan mycket väl hända att du skaffar dig en familj. Kanske gifter du dig med någon som redan har två härliga ungar som du (om sanningen ska fram) kommer bättre överrens med än din partner. Eller så råkar du bli förälder och tar hand om barnet på egen hand. Hur som helst, du förblir glad och nyfiken till din skröpliga ålderdom och dör nog en lätt oförklarlig död.

Tre enkla steg till att ändra ditt livsöde:

Istället för att ständigt flörta med nya erövringar så måste du testa ett ordentligt parförhållande, så att du vet vad du talar om när du förkastar det sedan.
Istället för att ta ett år på college i Minnesota kan du väl prova ett år på folkhögskola i Värmland?
Istället för att baktala alla traditioner så bör du ha ett par, tre stycken om året: Tandläkartid i maj, spontanfest i oktober och pulkarace på nyårsdagen.
I ett tidigare liv var du: vetenskapsman

I ditt nästa liv återföds du som: spåtant”





What!??


*asg*

Vill du göra samma test så hittar du det här.